Cea mai jucată comedie a dramaturgului Aurel Baranga – „Siciliana” – este pusă în scenă de regizorul Toma Enache, în cel mai nou spectacol al său.
Spectacolul „Siciliana” are o distribuție remarcabilă și cu un joc de scenă extraordinar.
Fifi și Bebe sunt proaspăt absolvenți – ea de Medicină, el de Agronomie – și au ajuns la concluzia că singura șansă de a învinge politica de repartizare – un viitor în mediu rural -, ar fi să perfecteze o căsătorie de conveniență.
Vor să păcălească, astfel, „ochii sistemului”, dar nu și inimile partenerilor adevărați – Tiberiu și Muki. Jocul începe, se fac primele mutări pe o tablă nevăzută, iar fiecare astfel de mutare deschide uși către lumi surprinzătoare. Șah! Și mat!
Succes formidabil, la peste 60 de ani de la premiera bucureșteană a piesei „Siciliana”
Comedia „Siciliana” – scrisă de Aurel Baranga – se bucură de un succes extraordinar, deși au trecut mai mult de 60 de ani de la succesul formidabil avut la premiera bucureșteană.
Oamenii sunt și acum piese pe tabla de joc a vieții, a iubirii, indiferent de sistemul politic care ne guvernează. Baranga are această știință a subtilității cuvintelor, sensurilor, umorului. E cu adevărat o comedie spumoasă, spune regizorul Toma Enache, „adaug bucuria de a lucra cu o echipă extraordinară de actori”.
„Încep cu «părinții» Corina Dănilă și Adrian Păduraru, doi actori pe care îi iubesc și îi apreciez, care își pun în acest spectacol experiența și talentul, alături de actorii tineri și talentați pe care i-am ales din peste 250 de participanți la casting (Vlad Vîlciu, Ana Vîlcu / Iulia Bibu, Georgiana Ionescu / Teodora Daiana Păcurar, Dani Ionescu, Emanuel Varga). Comedia SICILIANA are parfumul nostalgiei vechiului București, după care tânjim toți cei pe care capitala ne-a prins în mrejele sale. Imaginați-vă cum ar fi ca, după terminarea facultății, să trebuiască să plecați undeva la țară, într-un sat uitat de lume, departe de familie, prieteni și, mai ales, departe de farmecul Bucureștiului”, spune regizorul.
Piesa „Siciliana” a fost un spectacol de succes al dramaturgiei românești din anii ‘60, poziție consolidată timp de decenii și după această perioadă. Cifra de “peste 500 de reprezentații” la Teatrul Național “I.L. Caragiale“ din București este edificatoare în acest sens.
Reguli de acces:
- ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !
- DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,
- vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare,
- după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS iar locurile își pierd valabilitatea,
- accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.
- CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indiferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!
- Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si NU este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete DE PE VIAGOG isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.
- Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.
VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!!